Jill van Z@pp

Dit weekend mocht ik ook een taartje maken voor Amélie! Ze is 7 jaar geworden. Ze kijkt graag naar het programma van Jill op Z@pp: zij maakt hele meisjesachtige tekeningetjes:) Daarom is dit taartje geïnspireerd op de tekeningetjes en het lettertype van Jill! Alle decoratie heb ik geschilderd..Het taartje is gevuld met aardbeien, botercrème en melkchocolade ganache.

Comments

Taart voor Florine

Voor Florine mocht ik vorig jaar 1 van mijn eerste taartjes maken:) Afgelopen weekend werd ze alweer 5 jaar en mocht ik opnieuw een taart maken! Nu leek het me leuk iets heel vrolijks te maken met een meisje achter een "ouderwetse" ijskar. Met hartjes, vlindertjes en wolkjes. Ik werd er helemaal vrolijk van en ik geloof dat Florine hem ook mooi vond:)

Koekiemonster en Elmo!

Fem werd gisteren alweer 2 jaar en ik mocht haar taart maken! Koekiemonster en Elmo vindt ze erg leuk, dus die zaten op haar taart... Ik geloof dat ze in de smaak vielen want Elmo was al opgesmikkeld toen we op haar verjaardag kwamen;) 

Super leuk om deze figuurtjes en taart te maken!


Comments

Taart met ballerina!

De dochter van Renate is 7 jaar geworden en ze wilde graag een taart met ballerina erop! Dat kan natuurlijk geregeld worden;) Ik vond het wel zo leuk om de rest van de taart ook in zalmroze balletstijl te maken..Dit is een taart van 30 cm met een vulling van botercrème en aardbeien!


Comments

Buurman & Buurman

Na een geweldige wintersportvakantie met het gezinnetje is het weer even "wennen" bij thuiskomst.. Maar ik heb weer een aantal mooie dingen op het gebied van taarten en andere zoetigheden op de agenda staan: wel weer erg leuk om met mijn hobby bezig te kunnen zijn! En nu kan ik eindelijk de taart voor Jules laten zien: Buurman en Buurman mèt hun twee-onder-één-kapje. Slingers ophangen voor Jules ging natuurlijk wat moeilijk: het blijven Buurman en Buurman;) Gevuld met chocoladebiscuit en botercrème/aardbeien.. Wist je trouwens dat je gedecoreerde taarten ook gewoon kunt invriezen? Jules was 21 februari jarig en ik heb deze taart ruim 1 week voor zijn verjaardag gemaakt en hij is vervolgens ingevroren geweest tot vlak voor Jules' feestje! Nog van harte gefeliciteerd Jules:)

Comments

Laat meer berichten zien

Login