Jill van Z@pp

Dit weekend mocht ik ook een taartje maken voor Amélie! Ze is 7 jaar geworden. Ze kijkt graag naar het programma van Jill op Z@pp: zij maakt hele meisjesachtige tekeningetjes:) Daarom is dit taartje geïnspireerd op de tekeningetjes en het lettertype van Jill! Alle decoratie heb ik geschilderd..Het taartje is gevuld met aardbeien, botercrème en melkchocolade ganache.

Comments

Nova 1 jaar! Taart geïnspireerd op haar geboortekaartje:)

Ook voor bijzondere taartvragen kun je mij mailen ;) Nova werd 1 jaar en het leek haar moeder Marieke een leuk idee om haar taart in dezelfde stijl als het geboortekaartje te laten maken. Wat een lief geboortekaartje kreeg ik gemaild om mee te werken: kanten randjes, kleine roosjes, stipjes, knoopjes en een meisje wat veel weg heeft van Alice in Wonderland! De roosjes op de bovenste laag heb ik geschilderd en de rest van de (3D) decoratie is van fondant. De taart is gevuld met aardbeien en botercrème. Ik vond het ontzettend leuk om aan deze taart te werken, bedankt voor jullie taartvraag Marieke!

Comments

Taart met ballerina!

De dochter van Renate is 7 jaar geworden en ze wilde graag een taart met ballerina erop! Dat kan natuurlijk geregeld worden;) Ik vond het wel zo leuk om de rest van de taart ook in zalmroze balletstijl te maken..Dit is een taart van 30 cm met een vulling van botercrème en aardbeien!


Comments

Laat meer berichten zien

Login