Jill van Z@pp

Dit weekend mocht ik ook een taartje maken voor Amélie! Ze is 7 jaar geworden. Ze kijkt graag naar het programma van Jill op Z@pp: zij maakt hele meisjesachtige tekeningetjes:) Daarom is dit taartje geïnspireerd op de tekeningetjes en het lettertype van Jill! Alle decoratie heb ik geschilderd..Het taartje is gevuld met aardbeien, botercrème en melkchocolade ganache.

Comments

Maya de bij

Hoera! Dex is 2 jaar geworden en ik mocht een taart met thema "Maya de bij" voor hem maken! Echt zo leuk om al die vrolijke bloemen en natuurlijk Maya te boetseren:) De taart is gevuld met melkchocolade ganache, botercrème en frambozen. Bedankt voor jullie taartvraag Annemieke en Martijn!


Taart voor Florine

Voor Florine mocht ik vorig jaar 1 van mijn eerste taartjes maken:) Afgelopen weekend werd ze alweer 5 jaar en mocht ik opnieuw een taart maken! Nu leek het me leuk iets heel vrolijks te maken met een meisje achter een "ouderwetse" ijskar. Met hartjes, vlindertjes en wolkjes. Ik werd er helemaal vrolijk van en ik geloof dat Florine hem ook mooi vond:)

Amélie 6 jaar <3

Alweer ruim 1 week geleden, maar wat was ze blij met haar regenboogtaart (van buiten èn van binnen)! Onze dochter Amélie werd 6 jaar en dat hebben we gezellig gevierd! 

Comments

Vintage prinsessentaart voor Sara

Deze prinsessentaart mocht ik maken voor Sara! Het paadje met bloemen wijst de weg omhoog naar het kasteeltje..Leuk om verschillende bloemen in lichtroze, wit en peach te combineren met kanten details en zo een lieve en zachte prinsessenstijl te krijgen.. De taart is gevuld met botercrème en ganache. Klein puntje: Sara werd niet 3 maar 4 jaar..oeps! Dit heb ik bij het ophalen van de taart direct geregeld natuurlijk, maar op de foto's staat nog de 3;) Bedankt voor je taartvraag Pauline!

Laat meer berichten zien

Login