Maya de bij

Hoera! Dex is 2 jaar geworden en ik mocht een taart met thema "Maya de bij" voor hem maken! Echt zo leuk om al die vrolijke bloemen en natuurlijk Maya te boetseren:) De taart is gevuld met melkchocolade ganache, botercrème en frambozen. Bedankt voor jullie taartvraag Annemieke en Martijn!


Hoe tem je een draak??

Weleens gehoord van de film "Hoe tem je een draak?" ? Owen is fan van draken, ridders, kastelen en vooral van deze film. De vraag was dus om een ridderkasteeltaart met een draak van die film bovenop. Ik heb Tandloos geboetseerd, best een schattig draakje geworden;)

Comments

Spiderman voor Kai!

Stoere Kai is alweer 6 jaar geworden en dat viert hij vandaag met een Spiderman taart! Een stoer thema om uit te werken en een uitdaging om Spiderman te boetseren en boven de 'stad' te laten 'vliegen'. Super leuk om te doen! 

De taart is gevuld met botercrème met chocolate chips en aardbeien.

Comments

Ridderkasteeltje voor Valentijn

Op het allerlaatste moment toch even snel een taartje voor de verjaardag van neefje Valentijn gemaakt: gelukkig had ik alles in huis;)

Draken en ridderkastelen zijn op dit moment erg stoer, dus dat was makkelijk!

Comments

Minions fun!

Minions fun! Ooit gehoord van Batminion? Wat zijn ze geinig die Superhero Minions.. Aaron is 13 jaar geworden en ik heb deze Batminion taart voor hem gemaakt: zoo leuk om te doen! Gevuld met botercrème en aardbeien, afgesmeerd met ganache. Bedankt voor jullie tartaars Sylvia en André!

Comments

Laat meer berichten zien

Login