Taart voor Florine

Voor Florine mocht ik vorig jaar 1 van mijn eerste taartjes maken:) Afgelopen weekend werd ze alweer 5 jaar en mocht ik opnieuw een taart maken! Nu leek het me leuk iets heel vrolijks te maken met een meisje achter een "ouderwetse" ijskar. Met hartjes, vlindertjes en wolkjes. Ik werd er helemaal vrolijk van en ik geloof dat Florine hem ook mooi vond:)

Fabulous 40!

Wat een eer om voor onze vrienden Steven en Suzanne een hele grote taart te mogen maken voor hun 40ste verjaardag! Mijn eerste taart met 4 lagen, 35-30-25-20 cm, waarvan de 25 cm dubbel zo hoog was. Zo leuk om pioenrozen van ouwel te maken en de kleurencombinatie aan te vullen met een accent van goud hier en daar! De taart is gevuld met witte chocolade ganache en frambozen. We brachten de taart zelf naar Zeeland (best een spannend ritje;)) en gelukkig kwam hij zonder kleerscheuren aan:) Ik heb hem voor ze aangesneden en er gingen ongeveer 100 stukken uit..Super bedankt voor deze taartvraag Steven en Suzanne!

Comments

Klein maar fijn voor Luka

Klein maar fijn! Luka is vandaag 4 jaar geworden en dat wilde mijn collega Lydia vieren met een klein taartje (15 cm).. Hij is erg met de cijfers bezig, dus maakte ik een feestelijk minitaartje met cijfertjes, slingers en ballonnen erop. Fijne verjaardag Luka!

Comments

Laat meer berichten zien

Login