De Efteling

De Efteling vind ik toch echt 1 van de allerleukste pretparken! Echt leuk dat ik een taart mocht maken met dit thema:) Finn werd afgelopen weekend 4 jaar en is vlak voor zijn verjaardag een weekendje naar de Efteling geweest, dus hij was er helemaal vol van! De taart is gevuld met botercrème en aardbeien. Bedankt voor je taartvraag Anita van der Velden!

Jill van Z@pp

Dit weekend mocht ik ook een taartje maken voor Amélie! Ze is 7 jaar geworden. Ze kijkt graag naar het programma van Jill op Z@pp: zij maakt hele meisjesachtige tekeningetjes:) Daarom is dit taartje geïnspireerd op de tekeningetjes en het lettertype van Jill! Alle decoratie heb ik geschilderd..Het taartje is gevuld met aardbeien, botercrème en melkchocolade ganache.

Comments

Maya de bij

Hoera! Dex is 2 jaar geworden en ik mocht een taart met thema "Maya de bij" voor hem maken! Echt zo leuk om al die vrolijke bloemen en natuurlijk Maya te boetseren:) De taart is gevuld met melkchocolade ganache, botercrème en frambozen. Bedankt voor jullie taartvraag Annemieke en Martijn!


Hip hop dance!

Het leuke van in de zomervakantie jarig zijn is natuurlijk dat je je feestje nog tegoed hebt! Jasmijn werd afgelopen zomer 8 jaar en mag vandaag haar kinderfeestje vieren met een workshop hip-hop dance! Zo gaaf om eens een totaal andere taart te bedenken en te beschilderen.. Ik heb me laten vertellen dat de meiden een cap gaan versieren, vandaar dat ik deze cap heb nagemaakt als bovenste laag van de taart. De cap en de 2 lagen taart zijn gevuld met botercrème, chocolate chips en aardbeien. Veel plezier vandaag Jasmijn en vriendinnen!

Taart voor Florine

Voor Florine mocht ik vorig jaar 1 van mijn eerste taartjes maken:) Afgelopen weekend werd ze alweer 5 jaar en mocht ik opnieuw een taart maken! Nu leek het me leuk iets heel vrolijks te maken met een meisje achter een "ouderwetse" ijskar. Met hartjes, vlindertjes en wolkjes. Ik werd er helemaal vrolijk van en ik geloof dat Florine hem ook mooi vond:)

Laat meer berichten zien

Login