Jill van Z@pp

Dit weekend mocht ik ook een taartje maken voor Amélie! Ze is 7 jaar geworden. Ze kijkt graag naar het programma van Jill op Z@pp: zij maakt hele meisjesachtige tekeningetjes:) Daarom is dit taartje geïnspireerd op de tekeningetjes en het lettertype van Jill! Alle decoratie heb ik geschilderd..Het taartje is gevuld met aardbeien, botercrème en melkchocolade ganache.

Comments

Hip hop dance!

Het leuke van in de zomervakantie jarig zijn is natuurlijk dat je je feestje nog tegoed hebt! Jasmijn werd afgelopen zomer 8 jaar en mag vandaag haar kinderfeestje vieren met een workshop hip-hop dance! Zo gaaf om eens een totaal andere taart te bedenken en te beschilderen.. Ik heb me laten vertellen dat de meiden een cap gaan versieren, vandaar dat ik deze cap heb nagemaakt als bovenste laag van de taart. De cap en de 2 lagen taart zijn gevuld met botercrème, chocolate chips en aardbeien. Veel plezier vandaag Jasmijn en vriendinnen!

Fabulous 40!

Wat een eer om voor onze vrienden Steven en Suzanne een hele grote taart te mogen maken voor hun 40ste verjaardag! Mijn eerste taart met 4 lagen, 35-30-25-20 cm, waarvan de 25 cm dubbel zo hoog was. Zo leuk om pioenrozen van ouwel te maken en de kleurencombinatie aan te vullen met een accent van goud hier en daar! De taart is gevuld met witte chocolade ganache en frambozen. We brachten de taart zelf naar Zeeland (best een spannend ritje;)) en gelukkig kwam hij zonder kleerscheuren aan:) Ik heb hem voor ze aangesneden en er gingen ongeveer 100 stukken uit..Super bedankt voor deze taartvraag Steven en Suzanne!

Comments

Love you to the moon and back <3

Leuk taartje gemaakt om eens te oefenen met chalkboard! Best een makkelijk techniekje eigenlijk, alleen het effect vind ik extra leuk omdat het witte verf op zwarte fondant is:) Ook leuk voor bruidstaarten trouwens!! 

Ook de pioenroos van ouwel was erg leuk om te maken! Mooi effect en niet moeilijk, het is eigenlijk gewoon eetpapier!

Comments

Nova 1 jaar! Taart geïnspireerd op haar geboortekaartje:)

Ook voor bijzondere taartvragen kun je mij mailen ;) Nova werd 1 jaar en het leek haar moeder Marieke een leuk idee om haar taart in dezelfde stijl als het geboortekaartje te laten maken. Wat een lief geboortekaartje kreeg ik gemaild om mee te werken: kanten randjes, kleine roosjes, stipjes, knoopjes en een meisje wat veel weg heeft van Alice in Wonderland! De roosjes op de bovenste laag heb ik geschilderd en de rest van de (3D) decoratie is van fondant. De taart is gevuld met aardbeien en botercrème. Ik vond het ontzettend leuk om aan deze taart te werken, bedankt voor jullie taartvraag Marieke!

Comments

Laat meer berichten zien

Login