Jill van Z@pp

Dit weekend mocht ik ook een taartje maken voor Amélie! Ze is 7 jaar geworden. Ze kijkt graag naar het programma van Jill op Z@pp: zij maakt hele meisjesachtige tekeningetjes:) Daarom is dit taartje geïnspireerd op de tekeningetjes en het lettertype van Jill! Alle decoratie heb ik geschilderd..Het taartje is gevuld met aardbeien, botercrème en melkchocolade ganache.

Comments

Fabulous 40!

Wat een eer om voor onze vrienden Steven en Suzanne een hele grote taart te mogen maken voor hun 40ste verjaardag! Mijn eerste taart met 4 lagen, 35-30-25-20 cm, waarvan de 25 cm dubbel zo hoog was. Zo leuk om pioenrozen van ouwel te maken en de kleurencombinatie aan te vullen met een accent van goud hier en daar! De taart is gevuld met witte chocolade ganache en frambozen. We brachten de taart zelf naar Zeeland (best een spannend ritje;)) en gelukkig kwam hij zonder kleerscheuren aan:) Ik heb hem voor ze aangesneden en er gingen ongeveer 100 stukken uit..Super bedankt voor deze taartvraag Steven en Suzanne!

Comments

Vogelkooitje voor de babyshower van Femke!

Zo leuk om dit vogelkooitje met vogeltjes en ei te maken! Mijn buurvrouw Susanne vroeg me een taartje voor de babyshower van haar vriendin Femke te maken. Ze houdt erg van vogeltjes en krijgt binnenkort een klein jongetje! Het taartje is gevuld met pure chocolade ganache en aardbeien:)

Comments

Buurman & Buurman

Na een geweldige wintersportvakantie met het gezinnetje is het weer even "wennen" bij thuiskomst.. Maar ik heb weer een aantal mooie dingen op het gebied van taarten en andere zoetigheden op de agenda staan: wel weer erg leuk om met mijn hobby bezig te kunnen zijn! En nu kan ik eindelijk de taart voor Jules laten zien: Buurman en Buurman mèt hun twee-onder-één-kapje. Slingers ophangen voor Jules ging natuurlijk wat moeilijk: het blijven Buurman en Buurman;) Gevuld met chocoladebiscuit en botercrème/aardbeien.. Wist je trouwens dat je gedecoreerde taarten ook gewoon kunt invriezen? Jules was 21 februari jarig en ik heb deze taart ruim 1 week voor zijn verjaardag gemaakt en hij is vervolgens ingevroren geweest tot vlak voor Jules' feestje! Nog van harte gefeliciteerd Jules:)

Comments

Happy Valentine <3

Fijne Valentijnsdag gehad? Op mijn Facebook pagina stond het volgende bericht:

Bijna Valentijnsdag! Tijd voor wat Sweet Love..Wie wil jij blij maken met dit speciale Valentijnstaartje gevuld met pure chocolade ganache en frambozen? Tag die persoon èn de reden waarom in een reactie op dit bericht en wie weet kun jij het taartje morgen komen halen:) Vanavond na 20:00 uur maak ik de winnaar bekend!

Na hele originele en leuke reacties is het taartje gewonnen door Wendy. Ze heeft er haar man Jean-Paul mee verrast!
Laat meer berichten zien

Login