Maya de bij

Hoera! Dex is 2 jaar geworden en ik mocht een taart met thema "Maya de bij" voor hem maken! Echt zo leuk om al die vrolijke bloemen en natuurlijk Maya te boetseren:) De taart is gevuld met melkchocolade ganache, botercrème en frambozen. Bedankt voor jullie taartvraag Annemieke en Martijn!


Minions fun!

Minions fun! Ooit gehoord van Batminion? Wat zijn ze geinig die Superhero Minions.. Aaron is 13 jaar geworden en ik heb deze Batminion taart voor hem gemaakt: zoo leuk om te doen! Gevuld met botercrème en aardbeien, afgesmeerd met ganache. Bedankt voor jullie tartaars Sylvia en André!

Comments

Hugo & Steijn 8 jaar!

Vandaag zijn Hugo en Steijn alweer 8 jaar geworden! Eva vroeg me een klein taartje voor ieder te maken.. Hugo is gek op wereldkaarten en Steijn op Star Wars! Het zijn 2 bolvormige taartjes geworden: voor Hugo een "globe" en voor Steijn de "Death Star".. (voor fans van Star Wars wel bekend;)) Een hele fijne verjaardag nog Hugo en Steijn!!


Comments

Tijgertje voor Sil!

Hoera! Sil is 3 jaar! Zijn wens was een tijger(tje) bovenop de taart, dus ik heb een lief tijgertje geboetseerd en er met de zon, de palmbomen en de rest van de aankleding een beetje een "jungle" thema aan gegeven;) De taart is gemaakt van chocoladebiscuit met vulling van botercrème en aardbeien.

Comments

Vogelkooitje voor de babyshower van Femke!

Zo leuk om dit vogelkooitje met vogeltjes en ei te maken! Mijn buurvrouw Susanne vroeg me een taartje voor de babyshower van haar vriendin Femke te maken. Ze houdt erg van vogeltjes en krijgt binnenkort een klein jongetje! Het taartje is gevuld met pure chocolade ganache en aardbeien:)

Comments

Laat meer berichten zien

Login