Jill van Z@pp

Dit weekend mocht ik ook een taartje maken voor Amélie! Ze is 7 jaar geworden. Ze kijkt graag naar het programma van Jill op Z@pp: zij maakt hele meisjesachtige tekeningetjes:) Daarom is dit taartje geïnspireerd op de tekeningetjes en het lettertype van Jill! Alle decoratie heb ik geschilderd..Het taartje is gevuld met aardbeien, botercrème en melkchocolade ganache.

Comments

Maya de bij

Hoera! Dex is 2 jaar geworden en ik mocht een taart met thema "Maya de bij" voor hem maken! Echt zo leuk om al die vrolijke bloemen en natuurlijk Maya te boetseren:) De taart is gevuld met melkchocolade ganache, botercrème en frambozen. Bedankt voor jullie taartvraag Annemieke en Martijn!


Taart voor Florine

Voor Florine mocht ik vorig jaar 1 van mijn eerste taartjes maken:) Afgelopen weekend werd ze alweer 5 jaar en mocht ik opnieuw een taart maken! Nu leek het me leuk iets heel vrolijks te maken met een meisje achter een "ouderwetse" ijskar. Met hartjes, vlindertjes en wolkjes. Ik werd er helemaal vrolijk van en ik geloof dat Florine hem ook mooi vond:)

Fabulous 40!

Wat een eer om voor onze vrienden Steven en Suzanne een hele grote taart te mogen maken voor hun 40ste verjaardag! Mijn eerste taart met 4 lagen, 35-30-25-20 cm, waarvan de 25 cm dubbel zo hoog was. Zo leuk om pioenrozen van ouwel te maken en de kleurencombinatie aan te vullen met een accent van goud hier en daar! De taart is gevuld met witte chocolade ganache en frambozen. We brachten de taart zelf naar Zeeland (best een spannend ritje;)) en gelukkig kwam hij zonder kleerscheuren aan:) Ik heb hem voor ze aangesneden en er gingen ongeveer 100 stukken uit..Super bedankt voor deze taartvraag Steven en Suzanne!

Comments

Ombre in lila voor Lyka!

Onze lieve oppas Lyka is vandaag 18 jaar geworden en ze vroeg of ik haar taart wilde maken! Ze gaf aan dat ze een ombre-effect in lila mooi zou vinden. Het was zo leuk om deze taart te maken en dan vooral de ruches en de rozen..

Comments

Laat meer berichten zien

Login